.: Wie zijn we :.

Johan Poelmans
Jan Rooyackers

Het ontstaan

In 2002 bracht het studentenleven Johan Poelmans en Jan Rooyackers bij elkaar. Al snel volgde hier Discobar 2 maal fout uit. Na enkele fuiven voor de eigen vereniging draaiden zij in korte tijd een groot aantal studentenfuiven.

Enkele jaren later waren het niet alleen studentenfuiven: Ook op tal van jeugdfuiven, party's, personeelsfeesten, en in enkele danscafés uit de omgeving van Limburg kon men hen terugvinden.

De muziek

Zowel Jan en Johan waren onder de indruk van DJ's als Discobar Galaxy, 2 many Deejays en zelfs DJ Ward (Ritz). Dit slag van allround DJ's sloeg er niet alleen in om een perfecte mix van nieuwe en oude muziek te draaien, maar ook om deze waaier van stijlen naadloos en spectaculair in mekaar te mixen.

Het resultaat van deze invloeden is een breed aanbod van muziek: Elektro, RnB, Rock, 80s, 90s, enz aan mekaar gemixt. Discobar 2 maal fout staat er dus garant voor dat u zich niet zal vervelen op uw fuif of party.

Daarnaast is 2 maal fout zeer stuurbaar in zijn muziekstijl. In tegenstelling tot sommige andere DJ's draaien zij voor hun publiek, en niet voor zichzelf. Van elektro feestjes over allround fuiven tot volledige foute feestjes. Of het nu voor een party, fuif, bedrijfsfeest of zelfs een verjaardagsfeestje is: geen probleem!

Referenties

Voor een uitgebreid overzicht van referenties kan u een kijkje nemen in de agenda. Hier zal u zowel grote fuiven terugvinden als kleinere feestjes. Een kort overzicht: Non stop party, tal van Fitlink- en Villicusfuiven, enkele danscafés in Lommel, "De Vooruit" te Gent, Jenevernacht, en een lange lijst van kleinere lokale fuifjes.